Sunday, May 10, 2015

Azul Authentic Nasi Kukus Batu Caves


Kejadian tempohari aku bersama-sama kelab blogger benashaari menyerbu restoren nasi kukus yang teramat awesome. Restoran Azul Authentic ni sebenarnya berkonsepkan minimalis dan simple, restoran ni terletak di No.47 jalan ps8 prima selayang km15 jalan rawang 68100 batu caves dan beroperasi dari pukul 10 pagi - 6 petang setiap isnin hingga sabtu , nak lebih mudah korang waze je , landmark dia berdepan dengan  UITM kampus selayang ..





Terdapat 3 jenis nasi kukus yang berlainan lauk 
1) Nasi kukus ayam berempah 
2)Nasi kukus daging kerutuk 
3)Nasi kukus ikan keli berempah
kalau nak makan nasi kukus ni korang kena minum dengan  RUT BEER FLOAT orang kata serasi la dengan nasi kukus yang pasti penggunaan santan yg rendah kolestrol dlm setiap masakan , dan penggunaan MSG yg minima dlm sesetengah makanan sahaja


                                                       Nasi kukus ayam berempah


                                                       Nasi kukus ikan keli berempah


                                                             Nasi kukus daging kerutuk


Mee Kari




Rojak buah

Rut beer float



untuk keterangan lanjut boleh contact di talian 
019 633 9005| 018 369 8456
(khidmat delivery juga di sediakan)


Alamat :

AZUL AUTHENTIC NASI KUKUS 
No. 47, Jalan PS8, 
Prima Selayang, KM15 Jalan 
Rawang, 
68100 Batu Caves, Selangor

KyLeRiL :-

1 comment:

✿ Ina Ainaa ✿ said...

Wow! Menarik sungguh nasi kukusnya.. nanti nak foodhunting kat sini lah

© KyLe RiL All rights reserved | Theme Designed by