Thursday, September 19, 2013

Cara2 Otai Wat Jemputan Kahwin

Zaman sekarang semuanya berkerja so payah nak bersua untuk menjemput sedara,jiran,rakan dan kenalan ke kenduri kahwin korang...kat bwh neh de cara yg rase2 blh pakai kot hahaha....care ni otai je yg buat hahahaha



1) cetakkan risalah,flyer atau apa2 yg berkaitan dan edarkan dimana-mana kawasan tumpuan umum contoh kat supermarket

2) buka satu gerai atau booth dimana-mana karnival atau ekspo dan terangkan kepada pengunjung tujuan korang 2

3) gunakan pembesar suara yg terdapat dibalai raya,dewan,surau atau masjid utk bgtau semua org tentang kenduri korang

4) buatkan banner sebanyak mungkin n gantungkan pada tiang lampu atau tiang rumah...blh gak buatkan mcm kempen pilihan raya hehe

5) jika korang kaya dan ingin menjemput rmi org iklankan je pd akhbar,tv or radio or nak canggih lagi buatkan satu laman web khas utk kenduri korang 2

6) pernah tgk cara fun fair buat promosi x atau tauke paper lama?? Alah yang de lori bergerak dari umah ke umah 2 or yg jual tilam...tilam! Tilam! Tukar baru ganti lama hahaha yg mcm 2 lah...gune care 2 t konpom ramai yg dtg kenduri korang nnt hahahaha

P/s : cubelah ek mane tau nnt aku terperasan iklan kenduri korang nnt hahahaha kalah ct nurhaliza....

KyLeRiL :-

2 comments:

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Bhahahahahhaha bajet untuk seribu orang, sekali mai, pergghhhhh XD adoiii tak dapat bayangkan

Nadya Bubble said...

Amboi hahaha.

© KyLe RiL All rights reserved | Theme Designed by