Tuesday, October 29, 2013

Rumah Atas Pokok Yang Menakjubkan

Rumah ats pokok yg membuatkan wa terpegun....wa rs korang pon pasti teruja klu dpt seketul rumah mcm ni kan ....hurmmmm de sape2 penah ternampak,terserempak,tertengok xkat malaysia ????? rasa2nye rumah burung antu de la kan ...so dpt tgk pic pon jd la ek ...jom tgkkkk


Eco-friendly Finca Bellavista Treehouse — Costa Rica


Plane Treehouse — Costa Rica






Three Story Treehouse — British Columbia, Canada


Senior Center Turned Treehouse — Ghent, Belgium

Minister’s Treehouse — Crossville, Tennessee, USA



Treehouse by Takashi Kobayashi — Japan




KyLeRiL :-

3 comments:

Cik Ngah said...

kecik2 dulu,umah kuarters depan umah ada pokok jambu,abah buatkan mini tree house muat 2 org kat atas tu,dahannya boleh naik atas bumbung rumah,time buah jambu banyak,siap bawa mangkuk colek naik makan jambu atas pokok,heeheee....

Kasih Ibu Arif Atan said...

Best juga ade rumah atas pokok, tapi bimbang plak pokok tumbang...

Ain Ridzuan said...

Uiks.. rare betul! Kalau musim buat seronok nih.. petik je tak perlu panjat pokok..

© KyLe RiL All rights reserved | Theme Designed by