Tuesday, November 12, 2013

Restoren Pertama Yang Bertemakan Mangkuk Jamban

adehh orang putih ni mcm2 r wat mende2 plik n mcm plik je mcm xbtl je hahaha...ok2  usha2 la ek ganbar dibwh ni Cafe Restroom Magic, restoran pertama Amerika bertemakan bilik mandi, dibuka 11 Oktober di City of Industry, satu hari lebih awal daripada jadual. Lobi kafe dihiasi dengan kedua-dua tempat buang air kecil dan tandas, Kakitangan restoran menggalakkan pengunjung bergambar dengan semua kemudahan bilik mandi. 








erkkkkkk ce tgk ce tgk sampaikan pinggan or mangkuk utk makan pon disediakan dalam mangkuk tandas adehhhh kkorang de selera x klu makan n confirm terbyang2 kat dalam JAMBAN
KyLeRiL :-

9 comments:

Mawardi Yunus said...

kt penang ada satu kt pelangi mall kalau x silap

Nadya Bubble said...

Rare tapi macam tak selera je. Macamlah.

KyLe RiL said...

@Mawardi Yunus ye mg adi ke slh tgk hehehe

Mawardi Yunus said...

@KyLe RiL eh silap. prangin mall

eRzA said...

kat mlk ni pun ada gak..geli & hilang selera tgk...ahahahha

Liza Licha said...

yg pelik tu la yg selalu org nk cuba :)

Vee said...

dok kena elok2 nih ...

potia said...

blh berak terus smbil2 mkn kekeke... manusia makin pelik

Irfan Iraz said...

Salam. Blogwalking sini :) Done follow ^^

http://belogbudakmuslim.blogspot.com/

© KyLe RiL All rights reserved | Theme Designed by