Sunday, December 29, 2013

Tips-Tips Exersice!!!!!

ok disini wa mau share cara-cara EXERSICE yg mungkin menarik minat seseorg yg selalu menjaga kesihatan ngeee...try ok penat wa sediakan tips2 ni tau... ikut STEP BY STEP confirm korang akan terase perbezaan SEBELUM n SELEPAS



                                       sebagai intro dan warming up dlu utk meregangkan urat2 korang
 
 
                                                       
                                                       ok nak start dah ni sila wat macam ni…

                                                          untuk melegakan bahu dan leher..
 




                                                                    
                                                                       wa..wa..aaa
 

                                                        
                                                        gerak kekanan kemudian ke kiri..
 

                                                      gerak ke kiri kemudian ke kanan





                                        cara ni rs xterlalu aggresif sgt tp jangan terpusing kepala  dah la.




 

 
                                                            tepuk kuat kuat kat dahi..

                                                            ni untuk hilang sengal2 otak..
 
 
                                                      buat skit gerakan tangan dan badan…

                                                             buat macam happy aje..
 
 
                                                 kemudian goyang2 kaki dan badan sikit…

                                                         buat macam takde masalah…
 
 
                                                 buat secara agresif lak utk pengaliran darah …

                                                        jangan peduli apa orang lain kata..
 
 
 

pusingkan kepala lg wowoww kasi pening skit

LAST ....wat ala2 berjoget...fuhhhhh moga tips2 ni dapat membantu korang klu bermanfaat utk korang silalah komen utk dikongsikan bersame2 kawan2 yg len ok HAHAHAHAHAHAHAHA
KyLeRiL :-

3 comments:

Vee said...

tepuk kuat2 kat dahi ? gegar otak u .

Bahrain said...

Nak tergelak aku baca entri ni..haha cool.

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

hahahahhaa tak boleh menahan tang hempuk dahi untuk kesegaran otak tu... XD

© KyLe RiL All rights reserved | Theme Designed by